Vriendje en vriendinnetje

13 dec

Toen ik Ella vorige week vrijdag (ja, de blog loopt wat achter) aan de crèche ging ophalen vertelde de juf me dat Ella haar bronchitis en de 4 dagen thuis blijkbaar heel goed verteerd had en ze heel erg aangenaam en zelfs heel sociaal geweest was.
Overdag had ze samen met Skander op de knietjes tegenover mekaar gezeten terwijl ze mekaar over de wangetjes streelden.
Ja lap, thuis krijgen we er met veel moeite een knuffeltje uitgesleurd maar in de crèche bij de eerste de beste kerel… (eerlijk is eerlijk; het is een mooi en schattig jongetje, maar ja, dat vonden ze van mij vroeger ook).
Daarna drie dagen met Lien, Peter en Janne naar Zeeland geweest, nadat ze mekaar de eerste uren bijna straal genegeerd hadden begonnen Ella en Janne steeds meer en meer samen te doen, echt lief om te zien. Dat moeten we vaker doen!

Ella

IMG_3791

Samen lezen

IMG_3515

Interactie

One Response to “Vriendje en vriendinnetje”

  1. Tess 16 december 2008 at 12:12 #

    Wat een leuke foto’s. Vooral die eerste, wauw, eentje om in te kaderen.

Leave a Reply