28 weken

26 jul

Ze blijft haar best doen ons garnaaltje; 102312 gram weegt ze ondertussen, en van de ongerustheid die de artsen enkele weken geleden uitstraalden blijft niets meer over. Ze is wel klein (wat wil je met kleine ouders en familie), maar haar gewicht neemt netjes volgens de normale curve toe.

Het is nu ook al duidelijk dat ze een dochter van haar mama is: als er een foto(/echo)toestel in de buurt komt verbergt ze haar gezicht en is ze letterlijk niet aan te porren zich even naar de lens te draaien. Ook deze keer dus geen afdrukken van de echo te tonen.

28 (bijna 29 weken) ondertussen, en nog 81 dagen te gaan.

Trackbacks and Pingbacks

  1. Garnaal » Blog Archive » Terug van weggeweest... - 5 augustus 2007

    […] luidt als volgt : “normaal karyotype 46,XX” en ook het verslag van de laatste echografie afsluit met de zin “actueel gunstige evolutie”, durf ik eindelijk weer de draad op te […]