Koyaanisqatsi

Hoe snel de dingen soms kunnen gaan;

Vrijdagmorgen hoorde ik in de wagen op Klara de opening uit “Glassworks” van Philip Glass, toevallig beschreef Peter net die dag zijn liefde en bewondering voor Philip Glass wie ik tot vrijdag vooral kende door zijn soundtrack van het schitterende Koyaanisqatsi.
Woensdag al staken de zaterdag bestelde kaarten voor een filmvertoning van Koyaanisqatsi, met live begeleiding door het Philip Glass ensemble, in mei 2010 in het muziekcentrum te Eindhoven in de brievenbus. Kort op de bal spelen, niet twijfelen. Prachtig toch?

Nu rest ons nog enkel een leuk hotel te vinden voor een weekendje Eindhoven met ons zes  zeven. Iemand een aanrader?

 

Koyaanisqatsi

2 reacties op “Koyaanisqatsi

  1. Allrighty, Philip Glass. My god, I loooovvveeee him!
    Net zijn saxofoonkwartet-concerto gekocht. Heerlijk!
    Laat weten hoe ‘t geweest is he! :)