Q-Music

Na 6 dagen aan boord is er één ding dat ik zeker weet: Q is not good for you!
Wat een saaie en kinderachtige bedoening is me dat in de ether, een extreem beperkte playlist, presentatoren die hun luisteraars behandelen alsof het randdebielen zijn (of kunnen ze gewoon zelf niet beter?) en elk uur hetzelfde spelletje

Ik ga zo blij zijn morgen in de wagen terug op een écht radiostation te kunnen afstemmen.

7 reacties op “Q-Music

 1. Wonderlijk. Ik zat vandaag in de auto uitzonderlijk naar Q-music te luisteren en was me een beetje aan de wat-hebben-we-het-gezellige-jongens-onder-elkaar stijl aan het ergeren. In de zin van: zou ik er niet eens moeten over bloggen?

  Weeral tijd bespaard.

 2. Zelfs de kans om wat slordige euro’s te verdienen door naar het geluid te luisteren, kan je niet verleiden?
  Nee, mij ook niet. Hou het ook bij Radio 1.

 3. Q is not good for me either! Ik kan mij zo ergeren aan de stemmen van de presentatoren… ze klinken zo verzwaard en onprofessioneel, alsof ik naar één of andere lokale amateuristische zender luister.
  Soit, op ‘t werk zijn ze nu geswitcht naar Donna en zelfs dat is een verbetering ;)

 4. @Radiofonisch instituut: dat zou idd breaking news zijn ;)
  @Vleervlinder: groot gelijk over die stemmen!
  @Christophe: zolang ik maar niet als doelgroep genomen word is het goed :-)