Koopjeszaterdag

Gisterenmorgen was ik in alle vroegte naar Putte getrokken om daar de vrijdag bestelde lens (17-80mm f/4-5.6 IS) te testen en op te halen. Het blijft een vreemde zaak die topfoto, met een vreselijke website, een rommelige toonzaal, maar de service en de prijs maken veel goed. Ik zie me de verkopers in Grobet nog niet snel voorstellen om de lens grondig uit te testen, zeker niet om er alleen mee naar buiten te gaan en wat foto’s te trekken.

Nadien terug thuisgekomen en bijna onmiddellijk met Lies en Ella naar leuven vertrokken (al is onmiddellijk een rekbaar begrip met een baby in huis) om het in de Fnac Ella’s bestelde kerstgeschenk op te halen, om Ella’s feestkledij om te wisselen, een warm soepje te eten en om eens langs het glazen huis te wandelen.
Gelukkig waren we nog net voor de grote kerstdrukte de Bondgnotenlaan uit, maar daardoor was de opkomst voor het glazen huis ook nog niet op z’n grootst. Gezellig maar (toen nog) niet overweldigend, en de muziek stond een beetje te zacht.

Music for Life

ja, het is Mega-Mindy

Ann van Elsen

3 reacties op “Koopjeszaterdag

  1. Pingback: Leuven blogt » Blog Archive » Music for Life - links