Carnivale

Slim! Ik zie pas net dat Canvas al even begonnen was met het uitzenden van het tweede seizoen van Carnivale. Beetje te laat natuurlijk om nu nog aan te haken dus ga ik maar even online op zoek naar de DVD box: 49 Euro bij Proxis, 50 Euro bij Fnac en 82.5 Euro bij Free Recordshop!!! Ik wist wel dat Freerecordshop duur was, maar bijna dubbel zo duur als Proxis… Het zal een gouden DVD box zijn zeker?
Iemand andere tips voor online DVD-shops? (het moet wel een versie met Nederlandstalige ondertitels zijn).

Ondertussen vermaak ik me wel met 150 Monty Python SketchesPerhaps we need to know more of these mice men before we can really judge them

2007

Ik voel het al: 2007 wordt een mooi jaar. Het begint al in Februari met de release van Inland Empire, de nieuwste film van David Lynch; als de hele film even bevreemdend en beklemmend is als onderstaande trailer ben ik 100% verkocht.
In April zou dan EINDELIJK het tweede seizoen van Twin Peaks op DVD uitkomen, op Amazon staat de box al in pre-verkoop. Hopelijk wordt het voor de fans geen zoveelste koude douche.


Lost opgeschort


MILJAAR

VT4 en Prime schorten ‘Lost’ op

VT4 en betaalzender Prime moeten in mei stoppen met het uitzenden van Lost. Door het slechte weer op Hawaï, heeft de productie vertraging opgelopen en zullen er niet genoeg afleveringen klaar zijn om alles na elkaar uit te zenden.
Prime zendt aflevering 18 uit op 1 mei en houdt er dan zes weken mee op. Om dezelfde reden short VT4 ook de afleveringen op. Als de zender twee afgeleveringen per week blijft uitzenden, dan zal aflevering 18 uitgezonden worden op maandag 15 mei.

Wanneer VT4 opnieuw kan beginnen, is nog niet duidelijk. ”We willen zo snel mogelijk de volgende afleveringen uitzenden, maar we zoeken nog naar een goed en interessant moment”, zegt de woordvoerder Kristof Demasure. VT4 zit klem omdat het in juni het WK voetbal uitzendt en de zomervakantie is commercieel niet interessant. Bovendien moet Prime voorgaan. Toen overeengekomen werd dat VT4 dit voorjaar al het tweede seizoen zou uitzenden, was dat de voorwaarde van de betaalzender.

www.standaard.be

Geplaatst in DVD

Lost op de Beneluxtrein

De 3 kwartier extra reistijd die de NS me vanavond tussen Antwerpen en Amsterdam onder het vorm van spoorwegwerkzaamheden aansmeerde kwam goed uit: 4 afleveringen van de net aangekochte “Lost” DVD-box zijn verteerd geraakt, en mijn verslavingsgevoelig wezen smeekt om meer.
Zeer fijne castingpareltjes (zowel qua acteeprestaties als qua uiterlijk), spannend verhaal en (wat mij betreft) niet veel slordigheden.

Lost screencap

Geplaatst in DVD